Martin van der Sluis; al vele jaren ervaring

Örnell maakt elke dag niet-alledaagse keukens en keukencomponenten. Martin van der Sluis, algemeen directeur bij Örnell zegt hierover: ’Wij zijn al jaren bezig in keukenland en hebben dus al veel hypes en trends voorbij zien komen. Dit heeft ons een schat aan ervaring opgeleverd, waar wij dankbaar uit putten. Bij Örnell werken we dan ook volgens het motto dat we alles wat niet mogelijk is, mogelijk willen maken.

Dat is echt één van onze sterke punten gebleken. Wij zijn hierdoor in staat alles, van front tot werkblad tot afzuigsysteem en zelfs gaspitten in eigen huis te produceren en te ontwikkelen. Daardoor kunnen we soepel en adequaat op de meest uiteenlopende wensen van onze klanten reageren.’

ornellfabriek

De Werkplaats

De fabriek is maar liefst 4500 m2 groot. Martin: ‘Omdat wij van oudsher een roestvast staalfabriek zijn, gebruiken we dit als uitgangspunt voor onze ontwerpen. Een keuken van RVS, blauwstaal, koper, messing of brons krijgt direct een heel strakke uitstraling, niet te vergelijken met een andere keuken. Een keuken van staal is namelijk compleet anders dan elke andere keuken.

Uiteraard worden componenten ook in combinatie met hout, glas of ander materiaal gemaakt of geleverd. De ervaring leert echter dat onze klanten, zeker na een bezoek aan de fabriek, toch sneller kiezen voor een keuken van staal.’

Het Team achter Örnell

kenny-vd-sluis

K. v/d Sluis (Product Engineer)

Kenny is binnen Örnell verantwoordelijk voor zowel ontwerpen/designs als technische oplossingen. Voor Kenny is geen uitdaging te groot. Onlangs heeft hij de prestigieuze ISD/HiCAD-award gewonnen.

werkplaats

Werkplaats Team

Met een team van o.a. lassers, productiemedewerkers en machineoperators heeft Örnell alle kennis in eigen huis. Hierdoor is hoogstaande kwaliteit en afwerking bij ons een standaard.

helpdesk-team

Office Team

Ons office team staat 5 dagen in de week klaar om vragen te beantwoorden en informatie m.b.t. onze producten en oplossingen te verstrekken. U kunt ze bereiken op 0522-464800.